Wat de titel betekent is misschien niet helemaal duidelijk voor iedereen die deze blog leest. De blog gaat toch vooral over speelgoed? Jazeker, maar niet alleen kinderen willen met speelgoed spelen! Ook volwassenen willen spelen! En wat is er nou leuker dan samen spelen? Voor volwassenen moet er dan ook wel volwassen speelgoed komen. Lekker naar buiten is de ultieme vorm van op een volwassen manier ontspannen. Een elektrische fiets is daarvoor het perfecte speeltje. Uit de elektrische fiets test komen de fietsen van Stella naar voren als de beste elektrische fietsen van Nederland. Maar wat maakt de fietsen van Stella nou zoveel beter dat ze uit de elektrische fiets test komen? Ik zocht het voor jullie uit, zodat je ook eens speelgoed voor volwassenen kunt kopen.

Het merk Stella en de elektrische fiets test

Stella was een van de eerste merken die de elektrische fiets naar Nederland haalden. Hun motto ‘de grootste e-bike specialist’ kent inmiddels iedereen, maar het is dus ook waar! Het merk heeft fietsen voor iedereen: de werkende die de auto wil laten staan, de senior die moeite heeft met gewoon fietsen en de ouder die wat hulp nodig heeft met alle boodschappen en kinderen op de fiets. Niet zo gek dus dat Stella de elektrische fiets test keer op keer wint!

De uitvoerige elektrische fiets test

De test wordt uitgevoerd door het Algemeen Dagblad. Wat zo’n test inhoudt is voor de consument vaak toch niet helemaal duidelijk. De redenen waarom Stella heeft gewonnen van andere merken zijn als volgt. Als eerste gebruikt Stella alleen maar a-merk onderdelen. Zo zijn de fietsen van hoge kwaliteit. Daarnaast levert het merk direct aan de consument. Je hoeft dus niet eerst naar een fietsen-dealer te gaan om een fiets uit te zoeken. Vanwege deze kwaliteiten levert het merk de beste e-bikes voor de laagst mogelijke prijs. Ze halen namelijk de tussenpersoon uit het proces, wat veel geld scheelt.

Wat is leuk om te bezoeken op een elektrische fiets?

Als je nu een e-bike wilt aanschaffen om lekker mee te spelen, dan zijn er ontzettend veel dingen die je kunt gaan doen. Het fijne is aan een e-bike is dat je moeiteloos langere afstanden aflegt dan met een gewone fiets. Toch ben je lekker in de buitenlucht en krijg je wel beweging. Deze gouden combinatie heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen een e-bike nemen. Je kunt heerlijk naar bossen en natuur fietsen die met een gewone fiets of te ver zijn, of niet prettig berijdbaar zijn. Bezoek bijvoorbeeld een heuvelachtig gebied rond Arnhem of in Limburg. Met de e-bike hoef je namelijk minder moeite te doen om de heuvels op te komen!

De e-bikes van Stella zijn het perfecte speelgoed voor volwassenen!