We hebben allemaal wel dat ene ding waar we maar niet genoeg van kunnen krijgen. Voor de ene is het misschien films verzamelen, terwijl de andere zijn hele kast vol propt met Via Vai schoenen. Kleding verzamelen, tassen, schoenen, sommigen onder ons kunnen er gewoon maar nooit genoeg van krijgen. Maar ja, met zo veel leuke opties, wie kan daar dan ook echt iets van zeggen? Als je er het geld voor hebt en het maakt je gelukkig, dan hoeft niets je toch te stoppen? Toch?

Daar is nog een paar via vai schoenen

Nee, je weet het echt zeker, je hebt nog niet genoeg schoenen. Je hebt al een ander paar voor iedere dag van de week, misschien zelfs al wel voor de maand, maar wat maakt dat nou uit? Daar kan nog wel een paar Via Vai schoenen bij. Je wilt immers wel een verschillend paar hebben voor iedere outfit die je draagt. Het is toch ook gewoon leuk om eens iets te verzamelen. De een heeft tassen, de andere films, en jij, jij hebt een collectie aan Via Vai schoenen. En het maakt jou niet uit hoe vol je kast al zit, er kan nog meer bij.
Via vai schoenen

Allemaal verschillende outfits

En als je dan toch zo veel schoenen hebt om uit te kiezen kun je ook allemaal verschillende outfits maken. Probeer eens wat, gooi je kast open en kijk eens wat je allemaal bij elkaar kan verzamelen. Wie weet vind je wel een heel nieuwe look die je hartstikke leuk vindt, en dat allemaal omdat je toch dat nieuwe paar Via Vai schoenen hebt gekocht. Je kan vast veel verschillende combinaties maken, en het is nog eens leuk om te doen ook. Hou lekker een solo modeshow in je eigen huis, of nodig een vriend of vriendin uit, die kunnen ook wel wat entertainment gebruiken toch.

Niks mis met verzamelen

Het punt is natuurlijk dat er niks mis mee is om iets te verzamelen. Of dat nu schoenen is, brillen, wat dan ook. Er is vast wel iets waar jij meer van hebt dan misschien nodig zou zijn. Maar zo lang jij dat geld gewoon kwijt kan, dan is er toch helemaal niks mis mee. Als het jou blij maakt en het is niet iets waar je financieel onder lijdt dan kunnen mensen zeggen wat ze willen, maar jij kan er lekker mee door gaan. Wat maakt jou het uit of je het echt nodig hebt of niet? Het is toch leuk.