Alle mannen opgelet, want ik heb gezocht naar het beste speelgoed voor jullie van dit jaar. En omdat de kerst er weer aankomt is het ook heel handig om dit door te geven aan je vrouw/vriendin als cadeautip, want deze gadget MOET je echt hebben! En dan zal ik nu maar eens verklappen waar het om gaat, namelijk TV-liften. Nu vraag je je waarschijnlijk af, wat dit precies is en waarom je dit nodig zou hebben… Nou, dat zal ik jullie eens even haarfijn uitleggen!

Wat is het?

Eigenlijk verraadt de naam het al een beetje. Een TV-lift is een lift voor je TV. Dus eigenlijk een soort stellage/beugel waardoor je televisie naar heen en weer kan bewegen. Dit hoeft niet eens naar boven en naar beneden te zijn, want hij kan op allerlei manieren geïnstalleerd worden; staand, hangend en zijwaarts. Als het dus beter bij je huis/inrichting past om de televisie opzij te laten bewegen in plaats van van boven naar beneden, dan kan dit gewoon! Ook kan de beweging van de televisie met een afstandsbediening worden geregeld, dus je hoeft niet uit je luie stoel te komen om dit te doen.

Niet nodig, wel heel cool

Is zo’n TV-lift nou echt onmisbaar in je huis? Het antwoord is eigenlijk heel simpel: nee. Ik heb zelf jarenlang gewoond in een huis waarin de TV gewoon op een kastje stond. Natuurlijk werkt dit ook prima en is het belangrijkste dat je lekker TV kan kijken wanneer je dat wil. Maar ik moet wel zeggen dat ik, sinds ik de TV-lift heb, helemaal fan ben ervan! Het staat gewoon heel cool en je maakt zeker een indruk als je gasten over de vloer hebt. Ook is het handig als je bijvoorbeeld je inrichting van het huis verandert of net op een andere plek zit. Je kan dan namelijk de TV op zo’n manier verstellen dat je het perfect kan zien.

Ook je vriendin hou je tevreden

Tot slot maak je ook je vrouw of vriendin erg blij met deze uitvinding. Vrouwen vinden het vaak belangrijk dat een huis ‘gezellig’ en ‘knus’ ingericht is en ook zo blijft. Een televisie kan deze gezellige en knusse inrichting een beetje tegenwerken. Daarnaast vinden vrouwen soms een TV in de slaapkamer niet kunnen, terwijl mannen gewoon graag in bed TV willen kijken. Het is dan ideaal als je door deze TV-lift de TV gewoon als het ware kan verstoppen. Bijvoorbeeld door hem weg te laten zakken in een kastje of muur. Of je kan een mooi schilderij ophangen een stukje van de muur, waar de tv dan net achter valt. Daarnaast is dit gelijk een goede manier om je vriendin te halen om een TV-lift voor je te kopen; gewoon uitleggen dat zij er ook baat bij heeft!