Na hun twaalfde levensjaar veranderen onze schattige tieners ineens in pubers. Niet dat er iets mis mee is natuurlijk maar die puberteit is toch altijd een beetje een lastige fase. Niet alleen voor ouders maar uiteraard ook voor de kinderen zelf. Ze beginnen zowel in hun uiterlijk als innerlijk te veranderen. Ze krijgen opeens andere interesse en zijn veel minder deelzaam dan vroeger. Deze ondeelzaamheid zorgt er ook voor dat je als ouders soms flink in het duister moet tasten, ook wat cadeaus betreft. In dit blog daarom een aantal cadeautips waar je puber sowieso blij van gaat worden.

Een accessoire voor hun smartphone

Een puber zonder smartphone in deze tijd is zeldzaam en vaak ook niet meer te vinden. Sommige pubers lijken wel getrouwd met hun telefoon en daarom is het dan ook ontzettend belangrijk dat dit belangrijke bezit goed wordt beschermd. Met een leuk telefoonhoesje zullen ze daarom al erg blij zijn. Andere dingen die ook leuk zijn voor de telefoon is een selfie-setje of een foto printer in pocket size format. Jij vraagt je misschien af wat ze hiermee aan moeten maar je zoon of dochter zal zich er prima mee uit de voeten komen.

Een boek of tijdschrift

Voor hun dacht dat boeken en tijdschriften helemaal uit zijn heeft het goed mis. Ondanks dat pubers bijna de hele dag met hun telefoon zitten vinden ze het op zijn tijd ook nog best leuk om een boek of tijdschrift door te bladeren. Vooral als hun idool, of influencer zoals ze dat tegenwoordig noemen, erin staat. Er zijn een tal van boeken en tijdschriften waar ze razend enthousiast van worden. Weet je niet precies wie hun idool of inspiratiebron is? Geef dan gewoon een cadeaubon voor deze items.

Een spel voor op de spelcomputer

Is jouw kind groot fan van gamen? Dan is een spel voor een spelcomputer natuurlijk altijd een ontzettend goed idee. Verdiep je eens in de spellen van afgelopen jaar en zoek uit welke populair zijn onder jongeren. Bij verschillende site zoals Gamingpcshop.nl hebben ze dit allemaal op een rijtje staan. Kom je er zelf niet uit? Dan kan je uiteraard altijd vrijblijvend advies vragen aan de medewerkers. Deze zitten tenslotte helemaal in deze branche en kunnen precies vertellen waar jouw puber naar op zoek is.

Een nieuwe schooltas

Aangezien onze pubers elke dag naar school moeten reizen is een mooie en nieuwe schooltas ook altijd van harte welkom. Ook voor dit item geldt, kijk een beetje wat in en populair is of vraag advies aan een winkelmedewerker. Het zou toch zonde zijn als je een nieuwe mooie schooltas koopt die eigenlijk alweer een beetje uit de mode is.