speelgoedsamen.nl

Samen spelen betekent samen delen

Ontdek het Onverwachte: Jouw Perfecte Last Minute Vakantie in Nederland en Drenthe!

Heb je ooit de drang gevoeld om er even tussenuit te knijpen? Om de stress van het dagelijks leven achter je te laten en op een spontane reis te gaan? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor je. Het is tijd om het onverwachte te ontdekken met een last minute op vakantie in nederland en Drenthe!

De verborgen parels van nederland

Nederland, het land van tulpen, windmolens en kazen. Maar er is zoveel meer om te ontdekken. Er zijn zoveel verborgen parels die wachten om ontdekt te worden. Denk aan de historische steden met hun charmante straatjes, de uitgestrekte zandstranden en de adembenemende natuurparken. Je hoeft niet ver te reizen om iets nieuws en spannends te ervaren.

Elke stad heeft iets unieks te bieden, van de levendige culturele scène in Amsterdam tot de rustige, pittoreske straten van Utrecht. En laten we de prachtige landschappen en de adembenemende uitzichten van de provincies niet vergeten.

De charme van onontdekte steden

En wat te denken van de minder bekende steden? Neem bijvoorbeeld het historische Maastricht met zijn middeleeuwse architectuur en smalle straatjes. Of het schilderachtige Groningen met zijn levendige studentencultuur en prachtige grachten. Elk van deze steden heeft zijn eigen unieke charme en karakter, waardoor ze perfect zijn voor een spontane vakantie.

Waarom drenthe de ideale bestemming is voor een spontane vakantie

Als je op zoek bent naar rust en ontspanning, dan is Drenthe de perfecte bestemming voor jou. Deze provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, uitgestrekte bossen en schilderachtige dorpjes. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen of gewoon genieten van de frisse lucht en de rustige omgeving.

Genieten van rust en natuur in drenthe

In Drenthe kun je even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Geniet van een ontspannen wandeling door het bos, maak een fietstocht door het platteland of breng een bezoek aan een van de vele historische dorpjes. En als je op zoek bent naar accommodatie, zijn er tal van goedkope hotels in Drenthe waar je kunt verblijven.

Tips voor een succesvolle last minute vakantie

Een spontane vakantie vereist wat flexibiliteit en openheid voor nieuwe ervaringen. Het belangrijkste is om te genieten van het moment en je geen zorgen te maken over de kleine details. Zorg ervoor dat je voldoende tijd neemt om te ontspannen en te genieten van je omgeving.

Of je nu kiest voor een stedentrip, een strandvakantie of een verblijf in de natuur, Nederland heeft zoveel te bieden. Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en ga op dat welverdiende avontuur!

De Xbox console

De Xbox is een van de meest populaire spelconsoles van dit moment. Dit houdt in dat het direct aan de tv gekoppeld kan worden en begonnen met spelen. Dit scheelt een hoop gedoe en ruimte wat ene computer met zich mee brengt. De meeste mensen hebben namelijk al een tv in huis staan. Dat maakt het gamen vanaf de bank gemakkelijk. Er zijn verschillende versies zoals de Xbox Series X/S, Xbox One en Xbox 360, biedt de Xbox een breed scala aan gaming-opties voor spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

De spellen

De Xbox spelconsole heeft een breed scala aan verschillende spellen beschikbaar. Van first-person shooters tot sportspellen en van avonturenspellen tot RPG's, er is voor elk wat wils. Bovendien zijn er veel grote franchises beschikbaar op de Xbox, zoals Halo, Gears of War, Forza en Minecraft. Dankzij de samenwerking met ontwikkelaars zoals EA, Ubisoft en Bethesda, worden er regelmatig nieuwe spellen toegevoegd aan de Xbox-bibliotheek. Het is ook gemakkelijk een cadeau te geven met de xbox gift card. Deze kan worden verzilverd en vervolgens kunnen hier spellen mee worden gekocht in de store. De Xbox heeft ook een hoop exclusieve spellen beschikbaar. Dit betekend dat ze op geen andere console beschikbaar zijn, zoals de PlayStation of de Nintendo switch. Het is dus altijd aan te raden eerst naar de exclusieve games te kijken voordat je de keuze maakt welke console je aan wilt schaffen.

Xbox live

Daarnaast biedt de Xbox ook Xbox Live, een online gaming-service die spelers in staat stelt om online te spelen met andere Xbox-gebruikers. Xbox Live biedt ook toegang tot exclusieve content, zoals gratis spellen en DLC, en geeft spelers de mogelijkheid om tegen vrienden te spelen of deel te nemen aan competities. De Xbox-community is ook een grote troef, met veel forums en sociale media groepen waar spelers kunnen praten over spellen, strategieën uitwisselen en vrienden maken. Er zijn verschillende gradaties aan abonnementen. De meeste gebruikers kiezen echter voor een xbox live gold 12 maanden abonnement. Dit omdat het al het mogelijke omvat wat de Xbox live aanbied en ook de goedkoopste optie is. De Xbox is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een geweldige spelervaring. Microsoft is ook continu bezig met het updaten van de services waardoor je altijd verzekerd bent van een goede spel ervaring. Of je nu online, offline, hardcore of casual speelt. De Xbox is een powerhouse die niet snel zal  worden overrompeld.

Kledingmerk In Gold We Trust staat voor kwaliteit, vakmanschap en gemeenschap

Als je met de trend mee wilt dan is er genoeg kleding te vinden die daarvoor zorgt. Zeker op speciale gelegenheden is het van belang om netjes te verschijnen. Maar ook voor lekker lang uit op de bank liggen wil je geschikte kleding hebben. Eigenlijk is er voor ieder moment wel een kledingstuk te dragen. Een merk die kleding voor alle momenten heeft is In Gold We Trust. Het is een Amsterdams merk dat is opgericht in 2012. De fundamenten van dit Nederlands merk zijn tijdloosheid, vrijheid en maatwerk. Dat stralen ze vandaag de dag nog steeds erg sterk uit en ze zijn er erg succesvol mee.

 

In Gold We Trust is een merk dat zijn inspiratie haalt uit cultuur

In Gold We Trust is niet een op zichzelf staand modemerk. Het is namelijk ontstaan vanuit het bekende modemerk Franzel Amsterdam. En Franzel Amsterdam stelt behoorlijke eisen aan hun kleding en gaan voor kwaliteit en vakmanschap. Dat uit zich in de prachtige collectie die ze verkopen. Hoogwaardige kwaliteit is wat je hier terugziet en dat gebeurt dan ook bij In Gold We Trust. De grootste bron waar In Gold We Trust haar inspiratie vandaan haalt is cultuur. De collectie is altijd in beweging en haalt invloeden uit muziek, generaties, culturen en films. Het geloof van dit merk is dat uniformen mensen verbinden met elkaar en veel trots en verbondenheid met zich meebrengt. Dit is een prachtig kledingmerk van Nederlandse makelij waar Nederlanders trots op kunnen zijn.

 

De In Gold We Trust collectie voor kinderen

Naast dat In Gold We Trust collecties aanbiedt voor heren en dames zijn ze ook actief op de kids kledingmarkt. Met In Gold We Trust kids haal je kleding in huis voor je kind dat stoer en modieus is. Je wilt natuurlijk wil je kind met stijl de deur uit sturen en niet achter laten blijven op de laatste trends. In Gold We Trust is helemaal bij de tijd en fabriceert een grote kinderkleding collectie zoals shirts en hoodies met felle kleuren en coole prints. Er valt altijd wel wat te halen bij de In Gold We Trust collectie voor kinderen.

 

In Gold We Trust kids sales in de aanbieding

Er zijn genoeg kledingwinkels en webshops te vinden waar je In Gold We Trust kids items kunt scoren. Natuurlijk wil je dat doen tijdens een van de vele sales. Voornamelijk ten tijde van speciale dagen kun je extra grote kortingen verwachten. Dus is het die drukke decembermaand of die black friday week check het In Gold We Trust assortiment voor vele prijsverlagingen.

 

Amusante speelgoed voor je hond

Wanneer jij een hond koopt moet je natuurlijk ook speelgoed kopen voor de hond. Je kan knuffels kopen, maar die gaan vaak snel kapot. Je kan er ook voor kiezen om kauwspeeltjes te kopen wat dan ook zeker een aanrader is. Het is dus erg belangrijk om hondenspeelgoed te kopen. Zo houd jij je hond bezig en voorkom je een hele hoop lichamelijke klachten. Het kiezen van het juiste speeltje is vaak wel lastig, maar met een beetje research kom je er makkelijk uit. Geef dan ook niet te veel geld uit aan speeltjes. Dat is namelijk onnodig en je moet ze uiteindelijk toch vervangen. Wel is handig om hondenspeelgoed te kopen die niet na een maand kapot gaat. Dit hangt natuurlijk af aan het ras dat jij hebt.

Voordelen van speelgoed

Een hond kan best makkelijk verveeld raken. Daarnaast hebben sommige hondenrassen veel beweging nodig. Het is daarom van belang dat je hondenspeelgoed aanschaft. Zo voorkom je lichamelijk klachten zoals overgewicht, maar je voorkomt er ook mee dat je hond schuw wordt. Dat is natuurlijk iets wat je niet wilt. Het gebruiken van speelgoed kan er ook voor zorgen dat je hond beter gaat luisteren. Houd er wel rekening mee dat niet elke hond een goede familiehond is. Speelgoed voor je hond kopen kan ook voordelen hebben voor je meubels. Wanneer een hond zich gaat vervelen dan kan die aan de meubels gaan knagen. Mocht dat het geval zijn moet je de hond natuurlijk wel straffen, maar het is dan ook zeker handig om een kauwspeeltje te kopen. Zo voorkom je kapotte tafel of stoel poten.

Verschillende soorten speelgoed

Er zijn een heleboel verschillende soorten hondenspeelgoed. Denk dan bijvoorbeeld aan ballen, knuffels, touwen of kauwspeeltjes. Ieder speeltje heeft zo zijn voordelen en nadelen. Een knuffel is bijvoorbeeld handig voor een pup. Een pup is nog niet zo sterk en maakt de knuffel niet snel kapot. Naarmate de hond groter wordt moet je dus andere speelgoed aanschaffen. Wat ook zeker een aanrader is, is een bal. Zo blijft de hond in beweging en voorkom je lichamelijke klachten. Natuurlijk is het ook leuk om je hond kunstjes te leren door middel van een bal. Een kauwspeeltje wordt ook zeker veel gebruikt. Een hond wilt natuurlijk zijn tanden goed onderhouden en gaat dus op tafelpoten of aan stoelpoten kauwen. Zo houden honden hun tanden goed en schoon. Het is dus zeker een aanrader om een kauwspeeltje te kopen, want dan voorkom je kapotte meubels. Het is dus zeker verstandig om hondenspeelgoed te kopen. Je hoeft er niet super veel geld aan uit te geven, maar het is wel belangrijk dat je het doet.

Cadeaus waar pubers blij van worden!

Na hun twaalfde levensjaar veranderen onze schattige tieners ineens in pubers. Niet dat er iets mis mee is natuurlijk maar die puberteit is toch altijd een beetje een lastige fase. Niet alleen voor ouders maar uiteraard ook voor de kinderen zelf. Ze beginnen zowel in hun uiterlijk als innerlijk te veranderen. Ze krijgen opeens andere interesse en zijn veel minder deelzaam dan vroeger. Deze ondeelzaamheid zorgt er ook voor dat je als ouders soms flink in het duister moet tasten, ook wat cadeaus betreft. In dit blog daarom een aantal cadeautips waar je puber sowieso blij van gaat worden.

Een accessoire voor hun smartphone

Een puber zonder smartphone in deze tijd is zeldzaam en vaak ook niet meer te vinden. Sommige pubers lijken wel getrouwd met hun telefoon en daarom is het dan ook ontzettend belangrijk dat dit belangrijke bezit goed wordt beschermd. Met een leuk telefoonhoesje zullen ze daarom al erg blij zijn. Andere dingen die ook leuk zijn voor de telefoon is een selfie-setje of een foto printer in pocket size format. Jij vraagt je misschien af wat ze hiermee aan moeten maar je zoon of dochter zal zich er prima mee uit de voeten komen.

Een boek of tijdschrift

Voor hun dacht dat boeken en tijdschriften helemaal uit zijn heeft het goed mis. Ondanks dat pubers bijna de hele dag met hun telefoon zitten vinden ze het op zijn tijd ook nog best leuk om een boek of tijdschrift door te bladeren. Vooral als hun idool, of influencer zoals ze dat tegenwoordig noemen, erin staat. Er zijn een tal van boeken en tijdschriften waar ze razend enthousiast van worden. Weet je niet precies wie hun idool of inspiratiebron is? Geef dan gewoon een cadeaubon voor deze items.

Een spel voor op de spelcomputer

Is jouw kind groot fan van gamen? Dan is een spel voor een spelcomputer natuurlijk altijd een ontzettend goed idee. Verdiep je eens in de spellen van afgelopen jaar en zoek uit welke populair zijn onder jongeren. Bij verschillende site zoals Gamingpcshop.nl hebben ze dit allemaal op een rijtje staan. Kom je er zelf niet uit? Dan kan je uiteraard altijd vrijblijvend advies vragen aan de medewerkers. Deze zitten tenslotte helemaal in deze branche en kunnen precies vertellen waar jouw puber naar op zoek is.

Een nieuwe schooltas

Aangezien onze pubers elke dag naar school moeten reizen is een mooie en nieuwe schooltas ook altijd van harte welkom. Ook voor dit item geldt, kijk een beetje wat in en populair is of vraag advies aan een winkelmedewerker. Het zou toch zonde zijn als je een nieuwe mooie schooltas koopt die eigenlijk alweer een beetje uit de mode is.

Een moordspel boeken als teambuilding

Wil je een teambuilding uitje organiseren voor een groep mensen? Overweeg dan om samen een moordspel te spelen. In deze activiteit word je allemaal een karakter binnen een mysterieus detectiveverhaal. Bijna altijd is er een moord gepleegd, en is de dader een lid van jullie groep. Door het aanwezige bewijsmateriaal te bekijken en elkaars geheimen te ontrafelen kan je de dader vinden.

Hoe verbetert een moordspel de teambuilding

Bij dit spel voer je een heel andere soort communicatie met je collega’s of vrienden dan normaal, omdat je allemaal een karakter binnen een spel speelt. Omdat je een acteur bent binnen een verhaal kan je elkaar beschuldigen, elkaar ondervragen, en samenwerken om de dader in het nauw te brengen. Dit is een hele speelse en informele activiteit, waarbij ook de minder communicatieve teamleden uit hun schulp komen. Bij een moordspel ben je constant aan het lachen, elkaar aan het uitdagen, en kan je trots zijn op dat ene teamlid dat de oplossing op een complex raadsel vind. In grotere groepen kan je lekker competitief tegen andere groepjes spelen. Dat zorgt voor een goede sfeer, die vaak nog beter wordt omdat er bij veel moordspellen voedsel en drankjes wordt geserveerd.

Welke soort mysteries kan je boeken

De thema’s van een moordspel zijn vaak leuk uitgewerkt en toegankelijk. Elk bedrijfje dat deze spellen organiseert heeft verschillende thema’s in hun assortiment. Bijvoorbeeld een Engels landhuis-thema, een Western thema, of een verhaal dat zich afspeelt op een boerderij. Soms krijgen de deelnemers bij het spel ook nog attributen (zoals hoeden, pistooltjes, brillen enzovoort) zodat ze zich makkelijker in hun karakters kunnen verplaatsen.

Voor wie is een moordspel geschikt

Moordspellen vallen bij de meeste mensen goed in de smaak. Bij de activiteit kan je gewoon aan tafel blijven zitten en hoef je niet actief rond te lopen, zoals bij een Escape Room. Daarbij is het wel belangrijk dat je groepsleden een beetje van toneelspel houden – in ieder geval na een drankje of 2. Ook moeten ze het leuk vinden om ingewikkelde raadsels op te lossen en constant met elkaar in gesprek te zijn.
Teambuilding

Elke man droomt er wel van, een eigen game kamer

Zo als de titel al zegt, bijna elke man droomt wel van een eigen game kamer. Jong of oud, gamen kan altijd nog leuk zijn. Er zijn tegenwoordig al duizenden spelletjes op de markt, dus voor iedereen zit er wel iets leuks bij. En hoe lekker is het als je dan je eigen kamer ervoor hebt zodat je in rust kunt gamen. Als je er de ruimte voor hebt dan is het zeker een aanrader. Niemand heeft last van jou en jij hebt ook van niemand last tijdens het gamen.

De benodigdheden

Een goede gamestoel is een onmisbaar onderdeel van een goed ontworpen game room. Er zijn verschillende soorten gamestoelen beschikbaar. Je moet goed opletten bij het uitkiezen van een gamestoel. De factoren die je moet overwegen tijdens het uitzoeken van een gamestoel zijn: de kwaliteit, het ontwerp, extra’s, het merk en natuurlijk ook de prijs. Kies voor een bekend merk waar je al goede dingen over hebt gehoord. Een goede game stoel kan je voor meerdere doeleinden gebruiken namelijk. Een goed bureau kan natuurlijk ook niet missen in jou game room. Als je een PC gamer bent, dan zal een ruim bureau je helpen om al je accessoires te organiseren. Voor een goede game room heb je een bureau nodig die er goed uit ziet en ruimte heeft voor je koptelefoons, drankjes, laptop, computer en andere belangrijke dingen.

Game computer en speakers

Als je de basis van de kamer eenmaal hebt dan wachten er nog twee belangrijke dingen op je. Als eerste een gaming pc. Wanneer je een game pc kopen gaat zal de processor de eerste specificatie zijn die je ziet en daar is een goede reden voor. De processor bepaald hoe een systeem zal presteren met de meeste software. Je eerste keuze zal tussen een dual- of quad-core processor zijn. We raden een quad aan, tenzij je budget extreem laag is (€600 of minder). Een dual-core processor is meestal prima, maar sommige moderne games maken gebruik van extra cores en kunnen slecht presteren door een dual-core CPU. En dan als laatste een set goede speakers. Kwalitatieve game speakers voegen sensatie en leven toe aan je game en filmervaringen. Er zijn een aantal stereo speakers beschikbaar die specifiek zijn gemaakt voor gamers die van luid gamen en muziek luisteren houden. Bijvoorbeeld digitaal geluid met subwoofers. Als je op zoek bent naar een volledige filmische ervaring, dan zijn er verschillende speakers met subwoofers beschikbaar die je premium geluid geven. Zo zie je maar dat een game room in elkaar zetten toch nog wel lastiger is dan gedacht.

Via Vai schoenen horen gewoon in je kast

We hebben allemaal wel dat ene ding waar we maar niet genoeg van kunnen krijgen. Voor de ene is het misschien films verzamelen, terwijl de andere zijn hele kast vol propt met Via Vai schoenen. Kleding verzamelen, tassen, schoenen, sommigen onder ons kunnen er gewoon maar nooit genoeg van krijgen. Maar ja, met zo veel leuke opties, wie kan daar dan ook echt iets van zeggen? Als je er het geld voor hebt en het maakt je gelukkig, dan hoeft niets je toch te stoppen? Toch?

Daar is nog een paar via vai schoenen

Nee, je weet het echt zeker, je hebt nog niet genoeg schoenen. Je hebt al een ander paar voor iedere dag van de week, misschien zelfs al wel voor de maand, maar wat maakt dat nou uit? Daar kan nog wel een paar Via Vai schoenen bij. Je wilt immers wel een verschillend paar hebben voor iedere outfit die je draagt. Het is toch ook gewoon leuk om eens iets te verzamelen. De een heeft tassen, de andere films, en jij, jij hebt een collectie aan Via Vai schoenen. En het maakt jou niet uit hoe vol je kast al zit, er kan nog meer bij.
Via vai schoenen

Allemaal verschillende outfits

En als je dan toch zo veel schoenen hebt om uit te kiezen kun je ook allemaal verschillende outfits maken. Probeer eens wat, gooi je kast open en kijk eens wat je allemaal bij elkaar kan verzamelen. Wie weet vind je wel een heel nieuwe look die je hartstikke leuk vindt, en dat allemaal omdat je toch dat nieuwe paar Via Vai schoenen hebt gekocht. Je kan vast veel verschillende combinaties maken, en het is nog eens leuk om te doen ook. Hou lekker een solo modeshow in je eigen huis, of nodig een vriend of vriendin uit, die kunnen ook wel wat entertainment gebruiken toch.

Niks mis met verzamelen

Het punt is natuurlijk dat er niks mis mee is om iets te verzamelen. Of dat nu schoenen is, brillen, wat dan ook. Er is vast wel iets waar jij meer van hebt dan misschien nodig zou zijn. Maar zo lang jij dat geld gewoon kwijt kan, dan is er toch helemaal niks mis mee. Als het jou blij maakt en het is niet iets waar je financieel onder lijdt dan kunnen mensen zeggen wat ze willen, maar jij kan er lekker mee door gaan. Wat maakt jou het uit of je het echt nodig hebt of niet? Het is toch leuk.

TIPS EN TRUCS OVER MANNENMODE!

Kleren maken de man. Een eeuwenoud statement waar veel mannen het Spaans benauwd van krijgen! Natuurlijk neem je als man niet af in je waarde als je minder met kleding bezig bent of het je niet altijd lukt om er modieus uit te zien. Maar het is wel degelijk zo dat iemand die er verzorgd uitziet altijd toch eerder de aandacht pakt op straat, op een feestje, in een bar, noem het maar op. Door goed aangekleed te zijn en in het gezicht en het haar verzorgd te zijn straal je namelijk gezondheid uit. Een slechte outfit is alleen slecht als hij niet mooi staat op jouw lichaam. Een verkeerde combinatie zorgt voor een raar silhouet, wat oogt als iets wat simpelweg niet ‘hoort’, en is daarom voor het oog minder esthetisch aantrekkelijk. Als je onzeker bent over je uiterlijk of kledingstijl hoef je je dus over jouw waarde als persoon nooit zorgen te maken – het is een kwestie van biologische aantrekkingskracht, en met een paar trucjes steel jij straks ook overal de show.

Mannenmode – een wereld op zich

Mode voor mannen heeft zich heel anders ontwikkeld dan voor vrouwen. Vroeger was kleding slechts een statussymbool, en was dit voor zover mannen als vrouwen enigszins op hetzelfde niveau. Vrouwen maakten zich altijd wel al meer mooi met make-up en andere kapsels – en dit ontwikkelde zich uiteindelijk over de loop der jaren verder in veel meer kledingopties voor vrouwen. Veel vrouwen vinden al snel dat een man zich saai kleedt, terwijl dit vaak niet ligt aan de man zelf, maar meer aan de mogelijkheden die veel kledingwinkels te bieden hebben.

De beste trucs en tips

Maar hoe vind je als man dan je individualiteit als er voor mannen simpelweg een minder breed scala aan kleding te vinden is? Om er verzorgd uit te zien is niet veel nodig. Zolang je afwijkt van saaie beige en grijze kleurtinten en gewoon een mooie spijkerbroek combineert met een zwart, wit of gekleurd shirt zie je er al goed genoeg uit om als verzorgd over te komen. Een mooi paar Floris van Bommel schoenen eronder en jij komt altijd goed voor de dag! En als je dan verder wilt ontwikkelen zal je buiten de lijntjes moeten kleuren. Kleding van de vrouwenafdeling, alle online webshops of zelfs je eigen kleding maken. Maar ook met simpelweg wat meer accessoires kom je al een heel eind! Iedere goede basic maak je net wat meer eigen met een leuke ketting of armband, een wallet chain of bijvoorbeeld een extra leuk paar sokken wat eronder uitsteekt.

Speelgoed voor volwassenen: elektrische fiets test

Wat de titel betekent is misschien niet helemaal duidelijk voor iedereen die deze blog leest. De blog gaat toch vooral over speelgoed? Jazeker, maar niet alleen kinderen willen met speelgoed spelen! Ook volwassenen willen spelen! En wat is er nou leuker dan samen spelen? Voor volwassenen moet er dan ook wel volwassen speelgoed komen. Lekker naar buiten is de ultieme vorm van op een volwassen manier ontspannen. Een elektrische fiets is daarvoor het perfecte speeltje. Uit de elektrische fiets test komen de fietsen van Stella naar voren als de beste elektrische fietsen van Nederland. Maar wat maakt de fietsen van Stella nou zoveel beter dat ze uit de elektrische fiets test komen? Ik zocht het voor jullie uit, zodat je ook eens speelgoed voor volwassenen kunt kopen.

Het merk Stella en de elektrische fiets test

Stella was een van de eerste merken die de elektrische fiets naar Nederland haalden. Hun motto ‘de grootste e-bike specialist’ kent inmiddels iedereen, maar het is dus ook waar! Het merk heeft fietsen voor iedereen: de werkende die de auto wil laten staan, de senior die moeite heeft met gewoon fietsen en de ouder die wat hulp nodig heeft met alle boodschappen en kinderen op de fiets. Niet zo gek dus dat Stella de elektrische fiets test keer op keer wint!

De uitvoerige elektrische fiets test

De test wordt uitgevoerd door het Algemeen Dagblad. Wat zo’n test inhoudt is voor de consument vaak toch niet helemaal duidelijk. De redenen waarom Stella heeft gewonnen van andere merken zijn als volgt. Als eerste gebruikt Stella alleen maar a-merk onderdelen. Zo zijn de fietsen van hoge kwaliteit. Daarnaast levert het merk direct aan de consument. Je hoeft dus niet eerst naar een fietsen-dealer te gaan om een fiets uit te zoeken. Vanwege deze kwaliteiten levert het merk de beste e-bikes voor de laagst mogelijke prijs. Ze halen namelijk de tussenpersoon uit het proces, wat veel geld scheelt.

Wat is leuk om te bezoeken op een elektrische fiets?

Als je nu een e-bike wilt aanschaffen om lekker mee te spelen, dan zijn er ontzettend veel dingen die je kunt gaan doen. Het fijne is aan een e-bike is dat je moeiteloos langere afstanden aflegt dan met een gewone fiets. Toch ben je lekker in de buitenlucht en krijg je wel beweging. Deze gouden combinatie heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen een e-bike nemen. Je kunt heerlijk naar bossen en natuur fietsen die met een gewone fiets of te ver zijn, of niet prettig berijdbaar zijn. Bezoek bijvoorbeeld een heuvelachtig gebied rond Arnhem of in Limburg. Met de e-bike hoef je namelijk minder moeite te doen om de heuvels op te komen!

De e-bikes van Stella zijn het perfecte speelgoed voor volwassenen!